Aandacht maakt alles beter

Wat kost VvE beheer

 

Wat kost een goede VvE Beheerder?

Let op, vergelijken is lastig!

Wat verdient uw VvE Beheerder voor u?

Mensen zijn geneigd te kijken naar wat kost een VvE Beheerder. Behalve dat dit lastig kan zijn omdat sommige bedrijven heel veel kleine lettertjes hanteren, is het veel belangrijker om ook te kijken naar: wat verdient mijn beheerder voor mij.  

Misschien een vreemde benadering, maar de kosten van een beheerder zijn simpel: een vast jaarbedrag. Gaat u vergelijken, bekijk dan ook of er nog aanvullende kosten voor diensten zijn, hoe meerwerk kosten worden verrekend etc etc.

Maar waar zitten de kosten bij een VvE? Kosten onstaan bij problemen en bij (groot) onderhoud. Uw bestuurder, uw VvE-Beheerder moet in staat zijn om problemen te voorkomen,  en slim kosten besparen door efficiënt onderhoud. Goede offertes aanvragen, correct beoordelen en controleren op kwaliteit. Dan heeft u de goekoopste VvE Beheerder!

Offerte
Vraag altijd een offerte. Praktisch elke VvE is anders, stuur uw splitsing mee en wat uw wensen zijn zodat er goed bekeken kan worden wat de mogelijkheden zijn. 
 
Speciale zaken:
Garages, parkeerplaatsen etc. Wanneer deze vast gekoppeld zijn aan een appartement dan hoeft er meestal niets extra's te worden gerekend. Bij complexe situaties wordt er per eenheid een paar euro in rekening gebracht.      
 
Indicatie jaar tarieven:
  • 20-39 eenheden: 170 euro (140 excl.BTW)
  • 40-59 eenheden: 165 euro (136 excl. BTW)
  • 60-79 eenheden: 155 euro (128 excl. BTW)
  • 80-99 eenheden: 150 euro (124 excl. BTW)
  • 100+ eenheden: 145 euro (120 excl. BTW)
Rekenvoorbeeld:
Uw VvE heeft 25 appartementen / eenheden: 25 x € 170 = € 4.250 inclusief BTW per jaar
Uw VvE heeft 86 appartementen  met allen een parkeerplek: 86 x € 150 = € 12.900 inclusief BTW per jaar

Waar zit de winst:  
Wist u dat u tienduizenden euro's kunt besparen door goed onderhoud bij bijvoorbeeld het vervangen van het dak?
Wist u dat u er bij schilderwerk duizenden euro's en bij het vervangen van tegelvloeren tienduizenden euro's kunt besparen door het juist uitbesteden?
Liftonderhoud kan vaak goedkoper door de contracten goed vast te stellen, niet te veel en niet te weinig vast te leggen.
Door schades en garanties te verhalen bij de juiste partij en niet te voldoen uit de reserve van de VvE er een besparing mogelijk is die soms heel groot kan zijn.

VvE's kleiner dan 20 eenheden: Deze behoren momenteel niet bij de dienstverlening van Dé VvE Bestuurder. Vanwege het leveren van kwaliteit en aandacht worden er geen kleinere complexen aangenomen. Er wordt gewerkt aan een speciale dienstvoorlening voor kleine VvE's van 2-19 waar kosten/prestatie goed in verhouding is.       

Wij zijn er van overtuigd dat wij als VvE Beheerder  effectief de goedkoopste VvE beheerder zijn. Omdat netto onder de streep u het minste betaald voor de beste zorg, het grootste waardebehoud van uw pand en de minste zorgen/rompslomp. Want een goede VvE beheerder zorgt voor de VvE.     

Als u serieus op zoek bent, vraagt u dan gerust een offerte aan. Dan kunnen we een prijs op maat maken.

Succes met het maken van de juiste keuze. Mocht u voor Dé VvE-Bestuurder ! kiezen, dan helpen wij u uiteraard met alles wat nodig is om de overstap zo vloeiend mogelijk te doen verlopen. Dit is geen extra dienst, maar vanzelfsprekend.

U mag iedereen kiezen, uiteindelijk komt u bij ons.

Bereikbaar via Telefoon: 085.401.89.25 • WhatsApp: 06-12300064 • e-mail: info@devvebestuurder.nl 

 • Betaalbaar • Betrokken •  Professioneel VvE Beheer
Dé VvE-Bestuurder ! • WhatsApp 06-12300064
Kantoor / Backoffice: 085 401 89 25