Aandacht maakt alles beter

Goedkope VvE Beheerder

 

Wie is een goedkope VvE Beheerder?

De beheerder die het beste beheer doet!!

Wat zitten uw kosten?

De grote kosten van VvE beheer zit hem in goed onderhoud en onverwachtte (beheers)kosten   

Het meeste geld (zowel in percentage als in euro's) wordt uitgegeven aan (groot)onderhoud. Het is de taak aan de bestuurder / de beheerder om er voor te zorgen dat er het minste geld wordt uitgegeven voor het beste onderhoud.          

Dit wordt gedaan door aandacht, professinele begeleiding en een helder  goed besluit. Garanties opeisen en niet zomaar allemaal 'meerwerk' laten uitvoeren. Doet uw VvE Beheerder dit goed, dan heeft u werkelijk de goedkoopste beheerder.

Daarnaast kunt letten op onverklaarbare 'kantoor kosten', beheerskosten, ingehuurde expertises, opslag, omslag en verreken bedragen. Worden alle bijdragen werkelijk geïnt en zonder dure incasso bureau's of advocaten? Door goed financieel beheer en werken met eerlijke incasso bureau's hoeft de VvE geen geld te laten liggen. Vaak valt er ook veel te halen via de rechtsbijstandsverzekering die eigenlijk elke VvE heeft.   

U moet uw beheerder kunnen aankijken en elk bedrag moet zonder blozen verantwoord kunnen worden. Openheid, transparantie en vertrouwen moet de basis zijn. 

Meer weten:  
Heeft u een vraag contactformulier? Neemt u dan contact op via het . 
Wij hebben diverse informatie VvE artikelen
Indicatie van kosten VvE Beheer

 kleiner dan 20 eenheden: Deze behoren momenteel niet bij de dienstverlening van Dé VvE Bestuurder. Vanwege het leveren van kwaliteit en aandacht worden er geen kleinere complexen aangenomen. Er wordt gewerkt aan een speciale dienstvoorlening voor kleine VvE's van 2-19 waar kosten/prestatie goed in verhouding is.  

Twijfel of uw VvE 'te klein' is? Als indicatie kunt u aanhouden wanneer u nu minder dan 3500 euro aan uw beheerder betaald,  let wel: alle kosten bij elkaar opgeteld voor een volledige dienstverlening (beheer, onderhoud, groot onderhoud en administratie/financieel)? Dan is uw VvE waarschijnlijk te klein. Maar bij twijfel, neemt u gerust contact op.        

Succes met het maken van de juiste keuze. Mocht u voor Dé VvE-Bestuurder ! kiezen, dan helpen wij u uiteraard met alles wat nodig is om de overstap zo vloeiend mogelijk te doen verlopen. Dit is geen extra dienst, maar vanzelfsprekend.

U mag iedereen kiezen, uiteindelijk komt u bij ons.

Bereikbaar via Telefoon: 085.401.89.25 • WhatsApp: 06-12300064 • e-mail: info@devvebestuurder.nl 

 • Betaalbaar • Betrokken •  Professioneel VvE Beheer
Dé VvE-Bestuurder ! • WhatsApp 06-12300064
Kantoor / Backoffice: 085 401 89 25