Aandacht maakt alles beter

VvE Beheer Overdragen

 

Verlegt u uw activiteiten? Stopt u er mee?

Wij kunnen uw VvE beheer met respect doorzetten.

Wij zijn geen organisatie die uitgebreide acquisitie voert, omdat wij daar niet afhankelijk van zijn. Een gezonde natuurlijke groei door het leveren van gedegen kwaliteit, aandacht en goede prijs/kwaliteitverhouding geniet onze voorkeur.

Maar dan toch: Vanwege de VvE specialisatie en personele uitbreiding zijn wij momenteel toe aan extra VvE's voor beheer/bestuur/administratie portefeuille.

Voordat wij overspoeld worden door bedrijven die ons hun portefeuille te koop willen aanbieden, dat is niet de intentie. Deze aanbiedingen hebben wij vaker mogen ontvangen en afgeslagen, want de klant betaalt de rekening. Bent u een klein of midden klein kantoor die om bepaalde reden de werkzaamheden gaat verleggen of stilleggen? Dan is ons uitgangspunt de klant, het belang van de appartementseigenaar staat voorop. Wij zullen er alles aan doen om het voor de eindgebruiker zo vloeiend mogelijk te laten overgaan. Indien de contracten het toelaten, zullen wij deze 1 op 1 overnemen. Dit is wat reglementair het meest eenvoudige werkt en zorgt voor continuïteit bij de VvE.

Waarom deze constructie? U heeft (jarenlang) gezorgd voor uw klant. U verlegt of stopt nu uw bedrijfsactiviteiten, tegelijk wilt u uw reputatie hoog houden door ook na uw vertrek voor de klant te zorgen. Bij voorkeur maakt u het lopende boekjaar nog af en wij zullen de zaken zo transparant mogelijk overmaken en u te ontzorgen/ontlasten. En directe overname kan uiteraard altijd wel besproken worden.

Bent u in de situatie dat u een VvE, of een complete portefeuille wenst af te stoten?
Neemt u dan contact op met maarten@devvebestuurder.nl

Voorkeuren portefeuilles
In verband met de uitgebreide begeleiding richten wij ons op VvE's van 20-500 eenheden. Indien er kleinere vve's onderdeel zijn van een groter geheel is dat uiteraard geen probleem.

Waarom óns?
Wij pakken de VvE als geheel aan. Niet alleen administratief, maar ook in het onderhoud en alle bestuurlijke taken. Alleen op deze manier kan de VvE (in onze ogen) goed worden aangepakt om waardevermindering te voorkomen. Vooruitzien en actief beheer. Vanwege de persoonlijke aandacht, onze visie is er dan ook geen ruimte om grote sommen geld neer te leggen voor een portefeuille. Wel is er ruimte voor het leveren van hoge kwaliteit diensten, waar de klant voorop staat.

Een uitbreiding is voor ons niet noodzakelijk, echter de ambitie en personele samenstelling geeft ruimte voor groei.
Voor contact/informatie kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met: maarten@devvebestuurder.nl
VvE Beheer plaatsen Zuid Holland

Kwaliteit en respect voor uw klant. 

Bereikbaar via Telefoon: 085.401.89.25 • WhatsApp: 06-12300064 • e-mail: info@devvebestuurder.nl 

 • Betaalbaar • Betrokken •  Professioneel VvE Beheer
Dé VvE-Bestuurder ! • WhatsApp 06-12300064
Kantoor / Backoffice: 085 401 89 25